jäätävä jätkä

yritys

Asiantuntijoita jo kahdella vuosituhannella

VP-Euroref Oy on Viljo Pylväläisen vuonna 1997 perustama yritys. Viljo Pylväläisen osaaminen on peräisin jo 1960-luvulta, jolloin konkari aloitti menestyksellisen ja monipuolisen uran erilaisissa kylmän tehtävissä. Pylväläisen kokemus kylmätöistä kattaa kaiken alkaen ruuvaritöistä ja päätyen moderniin kylmäosaamiseen.

Kylmän geenit periytyvät ja jämptin, mutta lämminhenkisen perheyrityksen johdossa on nyt toinen Pylväläisten polvi, jäätävät jätkät Tomi ja Antti. Intohimoinen suhtautuminen kylmään jatkuu Viljon asettamissa jalanjäljissä. Jäätävät jätkät arvostavat pitkiä asiakassuhteita, huolellista perehtymistä asiakkaan tarpeisiin sekä tulevien kylmäkonkarien kasvattamista oppisopimuskoulutuksen kautta.

Jäätävillä jätkillä ammattiylpeys käy menestyksen edellä ja jätkät ovat edelläkävijöitä erityisesti ympäristöasioissa. VP-Euroref asensi ensimmäiset hiilidioksidilaitokset jo vuonna 2013 ja on kylmäkoneiden asennusten hiilidioksidiosaamisessa kilpailijoita pidemmällä.

Toimialueenamme on kylmäkoneiden myynti asennukset, niiden huollot sekä 24 h sopimushuoltopäivystys Uudenmaan alueella. Osan toiminnasta muodostaa myös ilmastoinnin jäähdytys. Kohteitamme ovat mm. myymälät, kylmä- ja pakastevarastot, jakelukeskukset ja laivat, tuotantolaitokset sekä suurtalouskeittiöt.

VP-Euroref on mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa, Tukesin rekisteröimä kylmäurakoitsija ja Suomen Kylmäliikkeiden liitto ry:n jäsen. Meillä on Tukesin myöntämä kylmäalan pätevyys sekä sähköpätevyys S2.

Toimipaikkamme ovat Helsingissä ja Järvenpäässä.

Tomi Pylväläinen

Toimitusjohtaja
Kylmälaiteasennukset

040 757 0619
[email protected]

Katja Pylväläinen

Talousjohtaja
Hallinto ja talous

020 155 3100
[email protected]

Antti Pylväläinen

Projektijohtaja
Asennukset ja projektit

040 048 3056
[email protected]

Maxi Schnorr

Huoltopäällikko
Huollot

040 480 4907
[email protected]

Simo Kasittula

Kehityspäällikkö
Asiantuntija

040 640 1946
[email protected]