palvelut

huolto

Kylmälaitehuolto ja päivystys

Nopea reagointi erilaisiin huoltotarpeisiin. Yrityksemme palvelee kattavasti Uudellamaalla ja miksei pidemmälläkin.

Päivystys Uudenmaan alueella sopimusasiakkaille 24h.

Huolto- ja korjauspalvelut kaikille kylmälaitteille

Kylmäkoneiden huoltopalvelu sisältää huolto- ja korjauspalvelut kaikille kylmälaitteille. Teemme niin kylmälaitekorjauksia kuin ennakoivaa kunnossapitoa ja kylmälaitteiden kuntokartoituksia.

Huollamme, korjaamme ja asennamme merkistä riippumatta mm.
• myymälöiden, ravintoloiden ja suurtalouskeittiöiden kylmälaitteet
• kiinteistöjen ja talotekniikan jäähdytyksen järjestelmät
• kaupankylmän, teollisuuden ja prosessijäähdytyksen järjestelmät

Suosittelemme säännöllistä huoltoa

Jäätävä jätkä suosittelee säännöllistä määräaikaishuoltoa, jotta kylmälaitteiden ja -tilojen toimintavarmuus sekä luotettavuus voidaan varmistaa. Vahinkojen ja toiminnan keskeytymisen riski on syytä minimoida. Vaivaton tapa tähän on solmia huoltosopimus.

Suosittelemme lämpimästi etäyhteyttä ja kaukovalvontaa. Kaukovalvonta mahdollistaa parhaan mahdollisen laadun kohteesta tai paikasta riippumatta.

Muista lakisääteiset kylmälaiteomistajan velvollisuudet

Lainsäädäntö velvoittaa kylmälaitteiden omistajia huolehtimaan säännöllisistä kylmälaitteiden vuoto- ja energiatarkastuksista. Vuototarkastukset on hyvä suorittaa huoltokäynnin yhteydessä. Esimerkiksi yli 3 kilon kylmäainetta sisältävistä kylmälaitteista tulee pitää huoltopäiväkirjaa. Lainsäädäntö luo raamit ja vähimmäisvaatimukset, mutta järkevä ylläpito- ja huoltokulttuuri yhdessä huoltokumppanin kanssa varmistaa kylmälaiteomistajalle myös kustannussäästöjä.