jäätävä jätkä

rekry

Voisitko sinäkin olla jäätävä jätkä tai mimmi?

Onko sinulla asenne ja halu asentaa nykyaikaista kylmätekniikkaa? Näetkö itsesi turvaamassa tulevaisuuden ekologisuutta kylmähommien kautta?

Tule mukaan huipputiimiin!

Meillä ei olla vaan töissä. Jäätävä jätkä on rentoa, mutta tinkimätöntä asennetta, tapa katsoa kylmämaailmaa ja asiakkaan tarpeita. Tärkeintä on asiakkaan kylmäpalvelun tuottaminen – ei mikään muu.

Yrityksen toiminta on kasvussa ja haemmekin nyt lisää ammattitaitoisia ja palveluhenkisiä kylmälaiteasentajia monipuolisiin tehtäviin.

Sinulla on jo kylmäasennuksen Y3 – pätevyys. Sähköasennuksiin vaadittava S – pätevyys on eduksi. Jatkuva ammattitaidon ylläpitäminen ja koulutus on meille tärkeää. Saat käyttöösi modernit sähköiset toimintajärjestelmät ja viimeisimmän osaamisen lakisääteisistä jäähdytysasioista.

Kylmäasentajaksi oppisopimuksen kautta

Etsimme uusia jäätäviä jätkiä tai mimmejä mukaan oppisopimuskoulutukseen. Oppisopimuskoulutus kestää noin kaksi vuotta, mutta sen pituuteen voi myös vaikuttaa. Saat palkkaa samalla, kun opit käytännönläheisesti kylmäalan työtehtävät.

Kylmäasentajan työ edellyttää monipuolista osaamista. Oppisopimuksen turvin opit sähkö- ja putkitöiden ohella perusasiat myös automaatiosta ja ohjelmistoista.

Kylmäasioissa edelläkävijöiden sukua

Meillä olet mukana turvaamassa myös tulevaisuutta. Jäätävä jätkä on edelläkävijä kylmäalan ekologisuudessa ja ympäristöasioissa. Meidän kanssamme pääset heti mukaan aallonharjalle. Oppisopimuskoulutuksen jälkeen tiedät mitä kylmäosaaminen on; jäähdytystekniikkaa, energiatehokkuutta, optimointia, hiilidioksidia kylmäaineena. Tiedät mitä tarkoittaa CO2, R744 ja GWP.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus niin otamme sinuun yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.